Over ons

Het ontstaan van RemplooiFlex is een gevolg van de toenemende vraag vanuit de flexbranche naar de dienstverlening van Remplooi.

Remplooi:

Remplooi is in 2003 opgericht en behoort tot de meest resultaatgerichte arbodienstverleners van Nederland. Remplooi ving destijds relevante signalen op uit de verzuimmarkt, formuleerde hun visie en ontwikkelde een onderscheidend concept. Remplooi is landelijk actief en zit met 40 locaties altijd dicht bij u in de buurt. Met een kleine 120 betrokken medewerkers staan de medewerkers van Remplooi dagelijks voor u klaar. Zij doen wat ze beloven en klant is koning, dat is de mentaliteit van Remplooi. Zij kennen een 24/7 dienstverlening en zijn er dus wanneer u hen nodig heeft. Zij schakelen snel, realiseren ons dat iedere verzuimdag geld kost en zitten er boven op. Ze zijn trots op hun groeiende club trouwe klanten.

RemplooiFlex:

RemplooiFlex hanteert exact dezelfde verzuimaanpak als Remplooi én is daarnaast voor onze klanten de nieuwe private uitvoerder van de sociale zekerheid . Met een nieuw transparant verdienmodel zoomt RemplooiFlex in op uw schadelastbeperking bij verzuim. In tegenstelling tot de gebruikelijke gang van zaken bij publieke en andere private instanties, houden wij proactief de regie in het gehele proces. Daarnaast geven wij u permanent inzicht in de daadwerkelijke verzuimkosten van uw organisatie.

Groei realiseren we door kwaliteit te bieden en betrokken te zijn bij uw belang. Een ambitie die wij uitstralen.  

En dit zit in onze bloedbanen:

  • Ziek is niet hetzelfde als arbeidsongeschikt
  • Onterechte loondoorbetaling is zuur geld
  • Ziektewinst kennen we niet
  • Uw portemonnee is ook ons belang

Wilt u persoonlijk kennis maken met onze drive en werkwijze? Klik dan hier voor ons contactformulier. Wij komen graag naar u toe.

Lees meer over ons.